Ücretsiz Özgeçmiş ipuçları

20 Ağustos 2022 3.325 defa okundu.
Ücretsiz Özgeçmiş ipuçları

Herkese merhaba, özgeçmiş oluşturmak o kadar kolay değil, özgeçmiş oluşturmanıza yardımcı olacak tam zamanlı işler var. Bu tür şeylere çok para harcamak istemiyorsanız, okuyucularıma tüm altın ipuçlarını ve kuralları veriyorum. 

Diğer blog yazılarıma da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Pek çok faydalı bilgi ve başka pek çok ekstra CV örneği var.

Ücretsiz Özgeçmiş

Bir işe ilk başvurduğumda mermi puanlarının işe alındığını düşünüyorum. İşe alım yöneticileri her başvuruda sadece 30-60 saniye harcarlar ve bu 30 saniyeyi tüm temel becerilerinizle doldurduğunuzdan emin olmalısınız. Aksi takdirde hayalinizdeki iş elinizden bir başkasına kayar. Doğru anahtar kelimeleri ekleyelim!

Sadece çevrimiçi başvuru göndermenin büyük bir hayranı değilim, başvuru sahibi izleme sistemlerinin düşük potansiyel adaylar olarak tanımladıkları şeyleri filtrelemek için belirli anahtar kelimeleri ve deneyimleri taradığı hayatın bir gerçeğidir.

Araştırmaya göre, ortalama iş tanımı 43 anahtar kelime içeriyor, ancak çoğu aday özgeçmişinde yalnızca %51 ile eşleşiyor. Bu, yalnızca 20 kadar alakalı anahtar kelime içerdikleri anlamına gelir.

Sizin de çok ciddiye aldığınız son bir ipucu; Bu anahtar kelimeleri beceriler bölümünüzde kullanmayı unutmayın. Beceriler bölümünün öneminden önceki bloglarımdan birinde de bahsetmiştik. Bu blogun çok yakında bir iş bulmanıza veya yer bulmanıza yardımcı olacağını umuyorum!


Bu yazıyı beğendiysen
şimdi paylaş!
5

Değerlendirme

CV Hazırlama Programı ile kolay biçimde mükemmel ve profesyonel bir CV oluşturabilirsin. Boş CV şablonları arasından seçim yap ve bunları birkaç tıklamayla özelleştir.

Cv Oluştur
Cv Oluştur
Bu makaleden hoşlandınız mı? O zaman aşağıdakiler ilginizi çekebilir.
Tasarım Sektörü
Tasarım Sektörü

Herhangi bir kulvarda özgün ürünler meydana getirmek üzere tasarıma yoğunla

Güvenlik Sektörü
Güvenlik Sektörü

Güvenlik sektöründe yer almak isteyen kişiler özgeçmiş örneği kapsamında da

Temizlik sektörü
Temizlik sektörü

Temizlik sektörü içerisinde yer alma amacı güden kişiler özgeçmiş örneği do

Turizm Sektörü
Turizm Sektörü

Turizm sektöründe varlık gösterecek olan kişiler aynı zamanda özgeçmiş örne